Hvem er vi?

MVR Drones: Startede som selvstændigt firma i 2017, med henblik på at levere specialiserede droneoptagelser til brug inden for Sundhedssektoren, Film og Broadcast, Offshore, Bygge og Anlæg og Turist branchen.

MVR Drones: Opererer med et bredt udvalg af godkendte samarbejdspartnere, og vil derfor kunne levere alt fra helt små opgaver, til de mere komplicerede og specialiserede af slagsen.

Vi to: Udgør kernen i MVRdrones. Sammen har vi mange af de nødvendige færdigheder, der skal til for at kunne opfylde de fleste kunders krav. Dog har vi flere samarbejdspartnere, hvis kravene skulle blive meget specifikke.

Vi er begge: i besiddelse af de lovmæssige Dronekompetencecertifikater a1/a3 og a2 fra Trafikstyrelsen.

Allan: Ved alt om det rent foto- og filmtekniske. Han er uddannet Elektronik/Civil ingeniør og har mere end 20 års erfaring i Broadcast Branchen. Allan har i mange år drevet sit eget foto firma.

Jess: Brænder for flyvning, aerodynamik og IT. Han er uddannet pilot og har mere end 20 års erfaring i luftfart med baggrund i flyvevåbnet og Civil luftfart og har desuden en Akademiuddannelse AU IT. Jess er webmaster og står for det praktiske, når det gælder kontakt til myndighederne om div. godkendelser,  luftfartsregler, luftrumsstrukturer, fareområder osv.